Wat kunnen wij na de uitvaart voor u betekenen?

Na een uitvaart zijn er vaak nog diverse administratieve zaken die geregeld moeten worden. Om de nabestaanden hierbij te ondersteunen bieden wij de hulp van een nazorg specialist aan.

In een geheel vrijblijvend gesprek bij de familie thuis wordt samen met de specialist alle specifieke administratieve zaken doorgenomen die zich na een overlijden voordoen. Via een uitgebreide en gestructureerde inventarisatie worden veertien onderwerpen besproken. Op deze wijze wordt er voor gezorgd dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Binnen drie werkdagen na het gesprek volgt een schriftelijke samenvatting. Daarmee heeft de familie een helder en praktisch overzicht in handen van wat er nog gaat komen of (direct) moet gebeuren. Door deze praktische zorg uit handen te geven, schept u meer ruimte voor de emotie.

Horstink Financieel Raadgever

Onze nazorg specialist is Jos Horstink (1957) van Horstink Financieel Raadgever. Hij is belasting- en nazorgconsulent, erkend hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur. Hij beschikt over het Certificaat Verlies & Rouw van de Landelijke Stichting Rouwbegeleiding. Daarnaast is hij ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Hij biedt een deskundige, helpende hand in de vaak kwetsbare periode na een overlijden en wil vooral zorg bij de nabestaanden wegnemen.

Horstink Financieel Raadgever staat voor kwaliteit, integriteit en helderheid en verkoopt geen financiële producten. Zij zijn een objectief en onafhankelijk partij.

 

© 2019 Vasse Uitvaartverzorging Hardenberg.

Website door De Avonturiers van Adventure Design.